Fatih Erbakan Van’a geliyor

Fatih Erbakan Van’a geliyor Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi seçim çalışması için Van’a gelecek. 16 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da Beşyol meydanında Vanlılarla buluşacak olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın yapacağı miting, Van’daki seçim çalışmalarına katkı sağlaması ve halkla doğrudan temas kurması...

Fatih Erbakan Van’a geliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Erbakan Van’a geliyor

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi seçim çalışması için Van’a gelecek.

16 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da Beşyol meydanında Vanlılarla buluşacak olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın yapacağı miting, Van’daki seçim çalışmalarına katkı sağlaması ve halkla doğrudan temas kurması için bir fırsat sunacak.

Bilici;”Tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz”

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Eğitimci Yazar İş İnsanı Mehmet Bilici yaptığı açıklamada,Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 16 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da beşyol meydanında Van halkıyla buluşacağını belirterek, Mitingimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Fatih Erbakan Van’a geliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.